KKH VUODEN KOIRA KILPAILU SÄÄNNÖT
Kyrönmaan Koiraharrastajat r.y:n Vuoden Koira –kilpailut alkavat v. 2017 alussa. Kilpailukausi on kalenterivuosi tammikuun alusta joulukuun loppuun. Tarkoituksena on lisätä jäsenien aktiivisuutta eri koiraharrastuslajeihin ja tuoda lisämausteeksi pientä kilpailua.

Kilpailuluokkia on useita: Vuoden aktiivisin koirakko, Vuoden näyttelykoira, Vuoden PK-koira, Vuoden TOKO-koira, Vuoden Rallytoko-koira ja Vuoden agilitykoira. Lisäksi jos muista lajeista löytyy harrastajia, niin sääntöjä sovelletaan myös niihin lajeihin ja sen jälkeen teemme lajille omat säännöt. Sääntöjä tarkistetaan tarpeen mukaan (ei kesken kilpailukautta).
Kilpailuun voivat osallistua kaikki KKH:n jäsenet ja halutessaan jopa kaikkiin luokkiin. Alla on lueteltuna pisteet lajeittain ja kukin kilpailija täyttää omaa pistetaulukkoaan ja lähettää sen seuraavan vuoden tammikuun aikana sähköpostitse osoitteeseen ilmo.kkh@gmail.com. Pisteet tarkistetaan KoiraNetistä ja tulokset julkistetaan yhdistyksen kevätkokouksessa, jossa suoritetaan myös palkintojen jako.
Kilpailusta saa lisätietoa mm. osallistumalla yhdistyksen kevätkokoukseen.Lue lisää, lataamalla PDF tästä >>